Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κάλεσμα Βερελή για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 6ης Μαΐου


Ο Χρίστος Βερελής είχε συνάντηση με πολίτες του Αιτωλικού στους οποίους ανέπτυξε διεξοδικά τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, ο υποψήφιος Βουλευτής  τόνισε ότι  στις εκλογές της 6ης Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε, εάν θα επιμείνουμε με συνέπεια στο πρόγραμμα αλλαγής της οικονομίας και θα ανακατασκευάσουμε τη χώρα.
Ο κ. Βερελής παρουσίασε τα αναγκαία βήματα για την εξυγίανση και ανασυγκρότηση της Ελληνικής  Οικονομίας, τα οποία κωδικοποίησε ως εξής :
·         Σήμερα πιο πολύ από ποτέ χρειαζόμαστε την Ελλάδα που παράγει, αξιοποιεί και ανανεώνει τον πλούτο της.
·         Χρειαζόμαστε να βάλουμε ξανά μπροστά τη μηχανή της ιδιωτικής οικονομίας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία υγιών, καινοτόμων και ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.
·         Να ενισχύσουμε τις επενδύσεις στη δημιουργία των υποδομών που πραγματικά χρειαζόμαστε και να απελευθερώσουμε τις εγκλωβισμένες δυνατότητες που υπάρχουν στον κλάδο της ενέργειας.



·         Να αξιοποιήσουμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα που έχουμε ως χώρα, από τη θέση που βρισκόμαστε, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις ικανότητες των ανθρώπων μας.
·         Να δομήσουμε επιτέλους ένα κράτος σύγχρονο, αποτελεσματικό, που να μπορεί να εξυπηρετήσει ουσιαστικά τις ανάγκες της οικονομίας, της κοινωνίας και των πολιτών της.
Ο πρώην υπουργός κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση και να απαιτήσουν από τα κόμματα και από τα πρόσωπα ορθό και αληθινό λόγο και λεπτομερές σχέδιο για τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο η  κοινωνία θα φύγει από την  κρίση.