Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μεγαλή συμμετοχή των πολιτών της Βόνιτσας στην ομιλία του Χρίστου Βερελή


"Η ομιλία  του Χρίστου Βερελή στην Βόνιτσα αποτέλεσε βαρόμετρο, αλλά και το έναυσμα για την αντεπίθεση του κόμματος στην περιοχή", σύμφωνα με στελέχη του κόμματος που γνωρίζουν την πολιτική ανθρωπογεωγραφία. Με το μήνυμα "Η Χώρα έχει το δικαίωμα μιας νέας προσπάθειας" συνέχισε από  την Βόνιτσα τις πολιτικές του παρεμβάσεις ο Χρίστος Βερελής επτά ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου

Μιλώντας σε πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ο Χρίστος Βερελής τόνισε «δεν χρειαζόμαστε πια την ευκολία, τα σλόγκαν, τα εύκολα συνθήματα, το μαύρο άσπρο. Η αλήθεια είναι δύσκολη, η γνώση χρειάζεται προσπάθεια.» 

Σύμφωνα με τον κ. Βερελή «Κάθε σχέδιο, κάθε απόφαση, κάθε λάθος που θα γίνει στο σχεδιασμό αυτό των ηµερών θα επηρεάσει τη ζωή µας τα επόμενα χρόνια.»




«Αν πάρουμε τώρα λανθασμένες αποφάσεις, θα πληρώσουμε ένα ιδιαιτέρως βαρύ τίμημα τόσο στην οικονομία και στην κοινωνία. Είναι η εποχή για θετικές πολιτικές με σκοπό την περαίωση ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση.» ανέφερε κ.Βερελής  

Ο υποψήφιος βουλευτής  Εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου. "Ο Βαγγεληs Βενιζελος είναι σήμερα υπεύθυνος ηγέτης με εμπειρία και διεθνή αναγνώριση.Εχεουμε τη δυνατότητα και πρέπει το συντομότερο να βγούμε απο τη σκληρή λιτότητα γιατί έχουμε σχέδιο και αποφαση.Γι αυτο μας το σχέδιο κερδιζουμε όλο και μεγαλύτερη διεθνή υποστήριξη",τόνισε ο Χρίστος Βερελής .