Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ελ. Κοτρολού: "Προτεραιότητά μας ο συνάνθρωπος. Υποχρέωση μας το Κράτος πρόνοιας"


Το Κ.Α.Φ.Κ.Α Αμφιλοχίας επισκέφτηκε η υποψήφια  βουλευτής της ΝΔ  Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Κέντρου και κυρίως για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται ώστε η σημαντική αυτή υποδομή πρόνοιας για την Αιτωλ/νία, να ενισχυθεί. 
Η κ. Κοτρολού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου και στάθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία  στο παιδικό δωμάτιο Εργοθεραπείας, λόγω της ιδιότητας της ως εκπαιδευτικού. Ενημερώθηκε από τον φυσιοθεραπευτή κ. Γερνά για την δυνατότητα εξυπηρέτησης ασθενών, τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών, σε υπηρεσίες αποκατάστασης ημερησίως αλλά και φιλοξενίας στην πτέρυγα κλειστής νοσηλείας.  



Συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλει, επεσήμανε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, και τόνισε την αναγκαιότητα και τη σημασία της ύπαρξης των συγκεκριμένων δομών Αποκατάστασης στην Αιτωλοακαρνανία.
«Το Κ.Α.Φ.Κ.Α, θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους, κοσμεί την περιοχή και είναι μια προνοιακή μονάδα που μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Χρέος δικό μας είναι να σκύψουμε στα προβλήματα, να δούμε τις σοβαρές εκκρεμότητες που έχει αυτή τη στιγμή, τόσο με την αποκατάσταση στις μετακινήσεις υπαλλήλων που έγιναν, όσο και με την άμεση ενίσχυση  του Κέντρου σε ιατρικό – νοσηλευτικό – παραιατρικό προσωπικό. Πρέπει άμεσα να δρομολογήσουμε τις λύσεις και να σταθούμε σε ένα Ίδρυμα που μπορεί να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο νομό μας και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή Βάλτου-Ξηρομέρου » δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής.