Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ν. Καραπάνος: «Οι πολιτικοί και οι νοοτροπίες του παρελθόντος έχουν τελειώσει»


Από τη Ναύπακτο ξεκίνησε τις προεκλογικές του ομιλίες
ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ, N. Καραπάνος

«Δυόμιση χρόνια τώρα με τη συνεπή μου παρουσία απέδειξα ότι είμαι δίπλα σας και αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, μετά τις εκλογές. Οι πολιτικοί και οι νοοτροπίες του παρελθόντος έχουν τελειώσει. Τα προβλήματα είναι εδώ και πρέπει να είμαστε και εμείς εδώ για να δίνουμε λύσεις» με αυτή τη δέσμευση έκλεισε την προεκλογική του ομιλία, στη Ναύπακτο το απόγευμα της Παρασκευής 20/4 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος.
Στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, ο Νίκος Καραπάνος ανέλυσε στο ακροατήριο το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου καλώντας τους παριστάμενους πολίτες της Ναυπάκτου να εμπιστευτούν τη ΝΔ, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που με υπευθυνότητα μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.
Στην ομιλία του ο κ. Καραπάνος παρουσίασε με επιχειρήματα τους λόγους που οδήγησαν την ηγεσία του κόμματος στην συγκυβέρνηση. «Τον περασμένο Νοέμβριο μετά τα παγκοσμίου επιπέδου ρεζιλίκια της χώρας με τις προτάσεις δημοψηφίσματος του Γ. Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στο δίλλημα χρεοκοπία και πιθανή καταστροφή της Ελλάδας για πάρα πολλά χρόνια ή στήριξη των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης Παπαδήμου πλέον με προσωπικό κόστος. Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ. πήραν το δύσκολο για αυτόν δρόμο και όχι αυτόν του λαϊκισμού.



Το κόστος φαίνεται σήμερα γιατί αφενός ο κόσμος είδε με μεγάλη καχυποψία αυτή την κίνηση και γιατί αφετέρου όλες οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις με όλα τους τα μέσα άδραξαν την ευκαιρία να “κουρέψουν” τη Ν.Δ. Ακόμη και αυτό το ίδιο το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ψαλιδίσει τη διαφορά και αφού δεν μπορεί να ανέβει δημοσκοπικά τράβηξε στο βάραθρο και εξομοίωσε με τον εαυτό του τη Ν.Δ.» τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος στην ομιλία του ο κ. Καραπάνος ανέδειξε, παραθέτοντας μια σειρά από παραδείγματα, την πρωτοφανή οπισθοδρόμηση της Αιτωλοακαρνανίας την τελευταία διετία εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ σε διάφορους τομείς, με πιο χαρακτηριστικά αυτούς των υποδομών και της δημόσιας υγείας.