Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Να γιατί "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Οι υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντίνου
Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία
Τα πράγματα είναι απλά: Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας ενός ολόκληρου Έθνους, δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα. 38 ολόκληρα χρόνια εξαγόραζαν τις ψήφους, ξεπουλούσαν την Πατρίδα και λεηλάτησαν τις ζωές μας. Σήμερα μας ζητάνε και τα ρέστα, αφού προηγουμένως άφησαν πίσω τους καμένη γη, έχουν το θράσος να λένε πως οι ίδιοι θα σβήσουν τη φωτιά που άναψαν. Είναι σαν να περιμένεις από έναν κλέφτη που σου άδειασε το σπίτι, να σου επιστρέψει τα κλοπιμαία. Είναι σαν να πιστεύεις ότι ένας δολοφόνος θα αναστήσει το θύμα του. Είναι σαν να θέλεις καλλιγραφία από της μαϊμούς τον πισινό.



Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα θέτουν εκβιαστικά διλλήματα σε όλους για να αρπάξουν την ψήφο και να συνεχίσουν ανενόχλητοι να υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα που θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο και τους Έλληνες εξαθλιωμένους. Έχουμε και τα περίφημα κόμματα της αντιπολίτευσης που επίσης δεν έχουν καταφέρει τίποτα το ουσιαστικό όλα αυτά τα χρόνια. Αντιθέτως είναι χτισμένα με τα ίδια παλαιοκομματικά υλικά της μεταπολίτευσης, πρόθυμοι να συνεργαστούν ανά πάσα στιγμή με διεφθαρμένους που δήθεν τους χωρίζουν πολλά.
Υπάρχουμε και εμείς: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι «κακοί» του παραμυθένιου κόσμου τους, στον οποίο πρωταγωνιστούν σπουδαιογελοίοι πολιτικάντηδες, εκδότες και καναλάρχες. Αποκλεισμένοι από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους. Μόνοι μας και εναντίον όλων. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν. Όχι μόνο απέτυχαν αλλά σήμερα πλέον σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, όλοι μιλάνε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Και όταν ανησυχούν τόσο πολύ για την άνοδό μας, εκείνοι που πρόδωσαν τον λαό μας και την Πατρίδα, αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μας ενώνει τίποτα με τις γαλαζοπράσινες «πολυκατοικίες» τους, είμαστε εκείνοι που θα τις γκρεμίσουμε για να ανοίξουμε τον δρόμο προς την ελευθερία.
Το ξέρουν όλοι καλά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι στην βουλή γιατί οι Έλληνες θέλουν την Πατρίδα τους πίσω. Θα είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι καθημερινοί, όπως εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, θα σε εκπροσωπήσουν γνωρίζοντας τα προβλήματά σου, γιατί είναι εργαζόμενοι και όχι ανεπάγγελτοι γόνοι πολιτικών. Όσοι περισσότεροι εκλεγούν, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από τις βδέλλες που πίνουν το αίμα μας. Κάνε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα και εμείς θα τιμήσουμε την ψήφο σου με τις πράξεις μας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΤΑΪΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ