Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Στο Μεσολόγγι η ηγεσία του Αρείου Πάγου


Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα Ρένα Ασημακοπούλου θα τιμήσει με την παρουσία της εορταστικές εκδηλώσεις για την 186η επέτειο της ηρωικής Εξόδου στο Μεσολόγγι το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο στις 10:30 το πρωί, θα επισκεφθεί το ιστορικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, όπου πρωτοϋπηρέτησε, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Η επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου πέρα από την δέουσα απόδοση τιμής έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα για τα προβλήματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης στην Ι.Π. Μεσολογγίου.



Η Πρόεδρος του Α.Π. κα Ρένα Ασημακοπούλου σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου: «έρχεται να τιμήσει με την παρουσία της τις εκδηλώσεις Μνήμης της Εξόδου της Φρουράς των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ» προσκεκλημένη του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, θέλοντας να τονίσει, όπως η ίδια δήλωσε, την ανάγκη να επανέλθουμε στις πνευματικές αξίες που μοναδικά ενσάρκωσε η ΘΥΣΙΑ του Μεσολογγίου, παγκόσμιο σύμβολο της Ελευθερίας και κοιτίδα της Δικαιοσύνης της Χώρας μας, αιώνιος Φάρος, φωτεινός να πορευθεί το Έθνος μας, ιδιαίτερα στις σημερινές δυσκολίες του Λαού μας.» 
Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την ηρωική έξοδο θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, ο οποίος θα αφιχθεί το απόγευμα του Σαββάτου.