Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η δεινή θέση του ΠΑΣΟΚ και στην Αιτωλοακαρνανία φαίνεται από την σύνθεση του ψηφοδελτίου


Ο μόνος εκ των 11 υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ που προκαλεί "πονοκέφαλο"  στους τρεις βουλευτές  

Ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ η τελική εκλογική λίστα στην Αιτωλοακαρνανία πλην των υποψηφίων που είχαν ανακοινωθεί περιλαμβάνονται ο πρώην δήμαρχος Στράτου, Γρηγόρης Τζαμαλής και δυο νεαρά κορίτσια η Ανθή Μιμμή από την Κατοχή Μεσολογγίου  και η Ακριβή Κούκη που κατάγεται από την ορεινή Τριχωνίδα. Επίσης στη λίστα δεν περιλαμβάνεται ο Ηλίας Μπαλατσούκας, η υποψηφιότητα του οποίου αποσύρθηκε.
Η τελική σύνθεση της εκλογικής λίστας του ΠΑΣΟΚ φανερώνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα, εξαιτίας της πολιτικής των τελευταίων χρόνων, καθώς ειδικά οι υποψηφιότητες που «έκλεισαν» το ψηφοδέλτιο δεν έχουν, έστω και επικοινωνιακά το απαραίτητα «βάρος» για να δημιουργήσουν μια διαφορετική δυναμική.
Αρκεί να επισημανθεί ότι, σε σχέση με το 2009, στη λίστα περιλαμβάνονται μόνο οι τρεις βουλευτές του κόμματος και κανένας άλλος…
Έτσι κάνοντας μια συνολική κριτική για το ψηφοδέλτιο το μόνο που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αξιοσημείωτο είναι αυτό της "επιστροφής" του Χρίστου Βερελή και της συμμετοχής του Ναυπάκτιου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι οι εξής:



ΒΕΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΟΥΚΗ ΑΚΡΙΒΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΙΜΗ ΑΝΘΗ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ