Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δυναμική παρουσία του Νίκου Καραπάνου σε κάθε "γωνιά" της Αιτωλοακαρνανίας


Στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στο νόμο Αιτ/νιας Νίκος Καραπάνος, βρέθηκε προχθές Σάββατο 28 Απριλίου κοντά στους ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου στο Δοκίμι, στα Καλύβια και στο Αγγελόκαστρο.
Δίπλα σε νέους και συνταξιούχους πέρασε αρκετές ώρες ο υποψήφιος Βουλευτής ακούγοντας και συζητώντας τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της κάθε περιοχής. Μεγάλη έμφαση και ενδιαφέρον από τον Νίκo Καραπάνο δόθηκε στο θέμα που απασχολεί κατά κόρον, κάθε νέο σήμερα και περισσότερο, αυτόν που διαμένει στα χωριά της επαρχίας και δεν είναι άλλο το πρόβλημα από το αβέβαιο μέλλον που απλώνεται μπροστά στον νέο άνθρωπο. Πρόβλημα που ο ίδιος ξέρει παρά πολύ καλά και κατανοεί, μιας και ο ίδιος είναι παιδί της επαρχίας.



Στη συνέχεια, ο Νίκος Καραπάνος βρέθηκε στο Νεοχώρι του δήμου Μεσολογγίου όπου εκεί σε γνωστό κλαμπ οι νέοι φίλοι, γνωστοί και υποστηριχτές του στην περιοχή, διοργάνωσαν πάρτυ και του ευχήθηκαν από κοντά καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.
Τόσο η διασκέδαση όσο και η ανταλλαγή απόψεων ήταν το επίκεντρο της γεμάτης από νεανική δύναμη βραδιάς.