Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Π. Καμμένος από το Μεσολόγγι: "Να κατανοήσουμε το μήνυμα των Ελεύθερων Πολιορκημένων για να κερδίσουμε και πάλι την ελευθερία μας" (VIDEO)



Το Μεσολόγγι  επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» Π. Καμμένος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος κ.κ. Σταμάτη Δημήτρη, Νίκο Σταμπουλόπουλο, Καραμάνη-Κολεντίνη Ευφροσύνη, και Κατσιώρη –Φλώρου Ελευθερία.
Τον υποδέχθηκε στο κεντρικό Δημαρχείο   ο δήμαρχος της πόλης,   Π.  Κατσούλης και δημοτικοί σύμβουλοι, όπου του εξέθεσε προβλήματα του ΔΗΜΟΥ. Η επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μεσολόγγι έγινε στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στη Δυτική Ελλάδα.
Στην αντιφώνηση του στο καλωσόρισμα του δημάρχου Μεσολογγίου ο κ. Καμμένος είπε:
«Το μήνυμα των Ελεύθερων Πολιορκημένων, που  άντεξαν στην πείνα, την φτώχεια, και την εξαθλίωση, αλλά δεν άντεξαν  στον εξευτελισμό και την στέρηση  της Ελευθερίας, πρέπει να κατανοήσουμε όλοι οι έλληνες ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε πίσω αυτό που λέγεται  Ελευθερία ενός Κράτους που να είναι και κυρίαρχο.




Μια νέα έξοδος είναι απαραίτητη από τη  νεα τάξη πραγμάτων που επιβάλλει η Τρόικα και προσπαθεί να μεταφέρει την έννοια «ελεύθερος άνθρωπος» σε μια έννοια με αριθμούς, ανώνυμους, χωρίς ιδέες και χωρίς κράτος.
Το Ελληνικό Γένος, που δεν δέχτηκε ποτέ ζυγό, δεν μπορεί να λαμβάνει διαταγές από  την Χούντα των Τραπεζιτών, που  εξελίσσονται σε πολιτική δύναμη με κυρίαρχο τη Γερμανία και  με συνεργάτες εντός  και εκτός των τειχών
Τελειώνοντας  είπε «ότι ενωμένοι πρέπει να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε ώστε να απελευθερώσουμε  τη χώρα μας και να διεκδικήσουμε  ένα καλύτερο μέλλον.»
Επίσης σε δηλώσεις του στο Μεσολόγγι ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και σε δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη.