Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνάντηση της Έλ. Κοτρολού με γυναίκες στο Μεσολόγγι


Η Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φίλες της σε συνάντηση  που πραγματοποίησε στο Μεσολόγγι. Στη συζήτηση με τις παρευρισκόμενες, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στους λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν από το ΠΑΣΟΚ τις οποίες βίωσε και βιώνει η χώρα μας, αλλά έδωσε και μια νότα αισιοδοξίας εκφράζοντας την ελπίδα της για γρήγορη έξοδο από την κρίση  με  εκείνες τις  πολιτικές για τις οποίες έχει δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΝΔ  Αντώνης Σαμαράς.
«Η σύγχρονη Ελληνίδα, σήμερα, πλήττεται από την οικονομική κρίση και από τη μακροχρόνια ύφεση. Είναι γεγονός, ότι πρώτες οι γυναίκες πέφτουν στην ανεργία, στη μερική απασχόληση, στη μερική αμοιβή, στη δουλειά χωρίς ένσημα, ακόμα και στη δουλειά χωρίς αμοιβή.



Λόγω της οικονομικής συγκυρίας, εμείς είμαστε που επιφορτιζόμαστε να βρούμε τη χρυσή συνταγή στις δυσκολίες της καθημερινότητας, με ένα σύζυγο που δεν πάει καλά η δουλειά του ή με τα ενήλικα παιδιά μας άνεργα στο σπίτι. H επόμενη κυβέρνηση επιβάλλεται να υλοποιήσει πολιτικές συμφιλίωσης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, αφού έχει αποδειχθεί πως η περιθωριοποίηση πολύτιμων ανθρώπινων πόρων, όπως είναι οι γυναίκες, κοστίζει στην οικονομία, στην παραγωγικότητα και στην ανάπτυξη» ανέφερε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.