Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«εντός εκτός των τειχών» η καλαίσθητη περιοδική έκδοση του δήμου Μεσολογγίου


«εντός εκτός των τειχών» είναι ο τίτλος μιας, πραγματικά, καλαίσθητης περιοδικής έκδοσης του δήμου Μεσολογγίου που κυκλοφόρησε λίγο πριν το Πάσχα και διανέμεται δωρεάν.
Στο 30 σελίδων περιοδικό πέρα των όποιων δραστηριοτήτων της δημοτικής αρχής προβάλλονται σημαντικά θέματα της περιοχής τα οποία έχουν καταγραφεί με καθαρά δημοσιογραφικό κριτήριο και χωρίς υπερβολές, ενώ φιλοξενούνται συνεντεύξεις της ζωγράφου Ειρήνης Κανά και της μεσολογγίτισσας νέας συγγραφέως Ρούλας Παπαθέου. Επίσης παρουσιάζονται νέες εκδόσεις συγγραφέων που κατάγονται από την περιοχή.
Στην παρουσίαση των δρώμενων του δήμου, εκτός από τη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής φιλοξενούνται απόψεις όλων των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου για τον πρώτο χρόνο της θητείας τους.
Η έκδοση θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και αναμένεται να αποτελέσει ένα ενδιαφέρον μέσο επικοινωνίας καθώς σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα φιλοξενούνται και απόψεις, παρατηρήσεις σχόλια των δημοτών για τη ζωή στην πόλη.
Την επιμέλεια και τον συντονισμό της έκδοσης έχει η δημοσιογράφος Κάτια Αντωνιάδη την οποία πρέπει να την συγχαρούμε για το συνολικό αποτέλεσμα της έκδοσης καθώς όπως αναφέραμε κάθε άλλο παρά «προπαγανδιστικό» χαρακτήρα έχει αυτή. Το αντίθετο θα λέγαμε… 
Να σημειωθεί τέλος ότι η έκδοση έχει γίνει ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου.