Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα η Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού


«Να επιλέξουν εκείνους που με την εμπειρία τους μπορούν
να τους εκπροσωπήσουν σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο»  
είναι το μήνυμα  της Ελ. Κοτρολού  - Μάντζιου
στις καθημερινές της συναντήσεις  με τους  πολίτες 

Την ανάγκη που νιώθουν οι πολίτες να προχωρήσουν με την ψήφο τους σε ανανέωση των εκπροσώπων τους, αλλά και να επιλέξουν εκείνους που με την εμπειρία τους μέσα από την κοινωνία, μπορούν να τους  εκπροσωπήσουν σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο είναι μηνύματα που   μεταφέρουν οι πολίτες στην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ  Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού, στις καθημερινές της περιοδείες. 
Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουμε την υποψήφια βουλευτή ως εκπαιδευτικό, ως γυναίκα με έντονη εθελοντική δράση, όμως στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με τις παρεμβάσεις της αναδεικνύει μια σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν συνολικά να ανακουφίσουν την καθημερινότητα μας και να βγάλουν τον τόπο από τα αδιέξοδα και την ύφεση. 



Οι προτάσεις της για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την τόνωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση του ΕΣΥ και την ενδυνάμωση των προνοιακών δομών στήριξης της εργαζόμενης γυναίκας, αποτελούν τομείς τους οποίους η ίδια ξέρει καλά.. Συγκροτημένη πολιτική σκέψη με ανθρώπινο πρόσωπο, μια Γυναίκα με ισχυρό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.