Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Κρατά αποστάσεις από τη διακυβέρνηση Παπανδρέου ο Χρίστος Βερελής


Επιστολή όπου κρατά σαφείς αποστάσεις από την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, ασκώντας ταυτόχρονα και κριτική στον Γ.  Παπανδρέου, στέλνει ο υποψήφιους βουλευτής και πρ. Υπουργός, Χρίστος Βερελής.
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Χρίστος Βερελής , με επιστολή-  βόμβα στους Αιτωλοακαρνάνες και στα τοπικά ΜΜΕ της περιφέρειάς του, παίρνει αποστάσεις από την πολιτική που εφαρμόστηκε, ασκεί κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για τη διετή διακυβέρνηση της χώρας, ενώ υπενθυμίζει  ότι  εγκαίρως (2008 πρόταση για ορισμό Υπουργού Οικονομίας κοινής αποδοχής) είχε προειδοποιήσει για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονταν η χώρα, χωρίς να εισακουστεί.



Ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει τους λόγους που τον κράτησαν μακριά από την ενεργό πολιτική τα δυόμιση τελευταία χρόνια, επιλογή που δυστυχώς τον δικαίωσε, όπως δηλώνει, αφού στα χρόνια αυτά, ο λαός πληγώθηκε, η παράταξη του δοκιμαστικέ σκληρά, η χώρα αντιμετώπισε μεγάλα δεινά
Ο πρώην Υπουργός με απόλυτο τρόπο ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμετείχε σε όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, δεν χειροκρότησε αυτά στα οποία δεν συμφωνούσε, ενώ είπε εγκαίρως αυτά που έπρεπε να γίνουν, τα οποία όλοι σήμερα συμφωνούν, ότι έπρεπε να είχαν γίνει.   
Ο Χρίστος Βερελής τονίζει ότι, υποχρέωση όλων μας, αφού αποφύγαμε τα χειρότερα, είναι να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να αποκατασταθούν οι αδικίες  ενώ σημειώνει ότι όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν αποφάσεις και δράσεις που θα συγκρούονται με την ακινησία και θα σπάνε το καθεστώς της αδράνειας.

Με πληροφορίες από το fimotro.blogspot.com