Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Στο BBC η Νατάσα Ράγιου για τις εκλογές της 25ης Μαΐου

Συνέντευξη στο BBC και στον ανταποκριτή επί ευρωπαϊκών θεμάτων Chris Morris έδωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου. Ο Chris Morris συνάντησε την κα Ράγιου στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές στην Πλατεία Συντάγματος.

«Βασική μου προτεραιότητά είναι να διαλύσω τα αρνητικά στερεότυπα που έχουν δημιουργηθεί για την ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες, να φέρω ξανά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο την αξιοπρέπεια, την περηφάνια και την αξιοσύνη των Ελλήνων» δήλωσε η Νατάσα Ράγιου στο Βρετανικό δίκτυο, η οποία υποστήριξε ακόμη ότι οι Έλληνες είναι και θα είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς την Ευρώπη αλλά το ίδιο οφείλουν να κάνουν απέναντι στην Ελλάδα και όλοι οι Ευρωπαίοι Εταίροι.


«Ολόκληρη η Ευρώπη αλλά και κάποιες χώρες ιδιαίτερα οφείλουν να ξέρουν τι χρωστούν στην Ελλάδα» τόνισε η κα Ράγιου. Στην ερώτηση του Chris Morris για την άνοδο των άκρων η υποψήφια Ευρωβουλευτής υποστήριξε οτι πρόκειται για ένα φαινόμενο που δυστυχώς διογκώνεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

«Η στροφή στα άκρα είναι αποτέλεσμα δικαιολογημένης αγανάκτησης. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια γονατίσαμε και ματώσαμε. Τα δύσκολα όμως είναι πίσω μας. Είμαι βέβαιη ότι οι Έλληνες στις 25 Μαΐου θα ψηφίσουν με ωριμότητα και ψυχραιμία. Θα επιλέξουν τη μόνη υπεύθυνη δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας μπροστά. Θα επιλέξουν πολιτική σταθερότητα, Νέα Δημοκρατία και Αντώνη Σαμαρά» τόνισε η Νατάσα Ράγιου στο μικρόφωνο του BBC.