Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Στο Μεσολόγγι η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε σήμερα στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας η υποψήφια ευρωβουλευτής με την "Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη", Συλβάνα Ράπτη.

Η κ. Ράπτη περπάτησε στην αγορά της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να ανταλλάξει απόψεις, με πολλούς πολίτες αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις ευρωεκλογές, λόγω της εμπειρίας της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο οποίο ειναι μέλος από το 2009.

"Χρειάζεται να προσπαθήσουμε μαζί για μια καλύτερη ζωή, για μια Ελλάδα, δίχως κρίση και μνημόνια, μέσα σε μια Ευρώπη των κοινωνιών, των πολιτών, των λαών.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εργαζόμαστε για το αύριο, μετρώντας το σήμερα και μαθαίνοντας από το χθες.

Μπορούμε να δράσουμε, να επηρεάσουμε, να προωθήσουμε ή να αποτρέψουμε νομοθετήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας." Τόνισε η κ. Ράπτη.

Ενώ για το διακύβευμα των εκλογών εξήγησε :




"ότι δεν προσφέρονται για πειραματισμούς και δοκιμές καθώς για να υπάρξει αλλαγή, στις συντηρητικές ευρωπαϊκές πολιτικές απαιτείται γνώση και εμπειρία, κάτι που εγγυάται η "Ελιά Δημοκρατική Παράταξη", μέσω του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και του υποψηφίου προέδρου της Ε. Ε. Μάρτιν Σουλτς".