Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Νατάσα Ράγιου: "Η ώρα της κάλπης δεν είναι ώρα για να εκτονώσουμε την οργή μας"

Το "και ξανά προς τη δόξα τραβά" είναι εντολή καταγεγραμμένη στοDNA των Ελλήνων είπε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου στέλνοντας μήνυμα νίκης, ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές, τόσο για την Ευρωβουλή όσο και την Αυτοδιοίκηση, με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα.

«Στις εκλογές που έρχονται μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας παρασύρει σε λάθος επιλογές. Η ώρα της κάλπης δεν είναι ώρα για να εκτονώσουμε την οργή μας. Είναι η κορυφαία στιγμή της υπευθυνότητας αλλά και της δυνατότητας που έχουμε όλοι εμείς να χαράξουμε την μοίρα της Πατρίδας μας» υπογράμμισε η Νατάσα Ράγιου προλογίζοντας σε προεκλογική συγκέντρωση στον Αστακό την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου Ντίνα Σαμαρά.


Η κα Ράγιου επεσήμανε ακόμη ότι «στις Ευρωεκλογές πρέπει να επιλέξουμε εκείνες τις φωνές που θα σηκώσουν το ανάστημά τους για να φέρουν ξανά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο την αξιοπρέπεια, την περηφάνια και την αξιοσύνη των Ελλήνων. Μέσα από την Ευρώπη με τους μηχανισμούς στήριξης και τα αναπτυξιακά εργαλεία της έχουμε την ιδανική ευκαιρία να πάμε την πατρίδα μας μπροστά. Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Με αισιοδοξία, με ελπίδα και πίστη στις ικανότητές μας. Μαζί μπορούμε καλύτερα!».

Αναφερόμενη στην Ντίνα Σαμαρά η Νατάσα Ράγιου μίλησε με πολύ θερμά λόγια, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετική υποψηφιότητα που προσφέρει προοπτική ανάπτυξης για το Δήμο Ξηρομέρου.