Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο Αγ. Κότσαλος για την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Καραπάνο

Γράφει ο Αγαθάγγελος Κότσαλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου με τον συνδυασμό "Δήμος για τα παιδιά μας"


Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

σας ανακοινώνω και διαδικτυακά την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Νίκου Καραπάνου "Δήμος για τα παιδιά μας".

Στέκομαι μπροστά σας με ψηλά το κεφάλι και ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης, που απλόχερα μου δείξατε στις προηγούμενες εκλογές, θέτοντας υπ΄όψιν σας πως με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω εκ νέου ,σε όποιο μετερίζι με θέσει η λαϊκή βούληση, να σας εκπροσωπήσω επάξια!

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μη παρεκκλίνοντας από τη ρώτα της αξιοπρέπειας και της συνειδητής υπηρέτησης των συμφερόντων των Δημοτών του Καλλικρατικού Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου.


Αξιολογείστε με αυστηρότητα τους υποψηφίους Δημοτικούς Άρχοντες που διεκδικούν την ιερή ψήφο σας και προτάσσοντας ως κριτήριο την ικανότητα διαχείρισης των "κοινών" και όχι άλλες παραμέτρους, δώστε δύναμη σε αυτόν που θεωρείτε ικανό να διαχειριστεί για την επόμενη πενταετία τη τύχη του τόπου μας!

Γιατί με το Νίκο Καραπάνο; Κοντολογίς θα σας πω, γιατί είναι ένα ψηφοδέλτιο ,που κατά γενική ομολογία, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχει στην αποστολή του ,εφόσον εκλεγεί.Απαρτίζεται από νέους ανθρώπους (και στις αντιλήψεις περί πολιτικής) με επιστημονικό υπόβαθρο και διάθεση για δουλειά.

Κλείνοντας θα αναφέρω μια αγαπημένη μου ρήση του Αντισθένη, προτρέποντάς σας να μην απέχετε από αυτές τις εκλογές προκρίνοντας τους "σπουδαίους" και όχι τους "φαύλους" : "Τότε τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν" !!