Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γ. Τέγας: "Έχουμε οργάνωση, σχέδιο και θέληση να πετύχουμε"

«Με αποκεντρωμένες υπηρεσίες και ρόλο στα τοπικά συμβούλια και με οδηγό την εμπειρία μας και τη γνώση της Αυτοδιοίκησης, μπορούμε να πετύχουμε το πρόγραμμά μας», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονη Πόλη», Γιάννης Τέγας στους κατοίκους του Κουδουνίου, του Αγίου Γεωργίου και του Ευηνοχωρίου που επισκέφθηκε προχθες το απόγευμα.

Υπογράμμισε επίσης, ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή, των φορέων αλλά και των ίδιων των πολιτών και «απαντάει» στα μεγάλα, αλλά και μικρά ζητήματα του νέου δήμου.


«Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή του κόσμου στον τόπο του και από εδώ καλώ και τους άλλους υποψηφίους, έστω και τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές να μας παρουσιάσουν επιτέλους την δική τους πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τέγας, ο οποίος συνεχίζοντας δεσμεύτηκε για την βελτίωση της προσπελασιμότητας, και την ενίσχυση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις (αγροτική οδοποιία, αρδευτικά έργα κλπ), ενώ τόνισε και την ανάγκη αξιοποίησης των ορεινών όγκων της περιοχής, ώστε να διευκολυνθεί η επισκεψιμότητα, αλλά και η επικοινωνία στις ορεινές περιοχές του Δ.Δ Κουδουνίου και Αγ. Γεωργίου, με ολοκλήρωση και διάνοιξη δρόμων.

Επίσης το πρόγραμμα του συνδυασμού προβλέπει και παρεμβάσεις για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, την αντιπλημμυρική προστασία, την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, την ύδρευση και την επέκταση σε όλο τον νέο δήμο δράσεων της κοινωνικής πολιτικής που θα εφαρμόζει με επιτυχία και ευαισθησία η νέα δημοτική του Μεσολογγίου. «Έχουμε την οργάνωση, το σχέδιο και την θέληση να πετύχουμε. Μένουμε εδώ, γνωρίζουμε τις ανάγκες του τόπου μας, και οι πολιτικές μας θα έχουν μόνιμο στόχο την παραμονή του κόσμου και κυρίως της νεολαίας. Η επερχόμενη νίκη δεν θα είναι νίκη του συνδυασμού μας, αλλά νίκη της κοινωνίας και της νέας γενιάς», είπε καταλήγοντας ο υποψήφιος δήμαρχος.