Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Π. Κατσούλης: "Είμαστε καθαροί και μιλάμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας"

Με ομιλία στο Νεοχώρι το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε την κορύφωση της προεκλογικής του εκστρατείας ο δήμαρχος (και εκ νέου υποψηφιος) Μεσολογγίου, Πάνος Κατσούλης.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού "Αλλαγή Πορείας" για την εκδήλωση αναφέρεται:

"Με στοιχεία και αριθμούς μίλησε στο Νεοχώρι της Δ.Ε. Οινιάδων, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, απαντώντας στα αβάσιμα επιχειρήματα συνυποψήφιων του, περί ανυπαρξίας και απουσίας του δήμου από την περιοχή.

4.000.000 ευρώ είναι το ύψος των παρεμβάσεων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στην περιοχή του Νεοχωρίου, από το 2010 έως σήμερα, το οποίο αφορά μεγάλα και μικρότερα έργα, κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά και σχεδιασμό σοβαρών υποδομών που έχει άμεση ανάγκη η περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό της λογικής κάποιων το γεγονός πως όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις, έχουν περάσει μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας μάλιστα την ψήφο αυτών που σήμερα για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, δεν τα βλέπουν!


 

Στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Νεοχωρίου παρουσία πλήθους κόσμου, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, απευθύνθηκε στους δημοτικούς συνδυασμούς προκαλώντας τους να διαψεύσουν το έργο της δημοτικής αρχής στην περιοχή,που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την άμεση δημοπράτηση της ανάπλασης της κεντρικής οδού ύψους 185.000 ευρώ, την απαλλοτρίωση ακινήτου 60.000 ευρώ προκειμένου να γίνει διάνοιξη παράλληλης οδικής αρτηρίας, το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ύψους 2.952.000 ευρώ, την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ουδημοτικού σχολείου προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, τον ηλεκτροφωτισμό παραποτάμιας οδού 12.000 ευρώ, την διάνοιξη στις μπούκες «Παλιούρι» καθώς και άλλες αναπλάσεις, βελτιώσεις και έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού ύψους 300.000 ευρώ.

Σε μια εποχή όπου η τοπική αυτοδιοίκηση έχει χάσει το 70% των οικονομικών πόρων της, ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια και εφαρμόζοντας μια πολιτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε περιοχής, κατάφερε να υλοποιήσει και να προγραμματίσει στα επόμενα χρόνια ένα έργο πνοής και όχι βιτρίνας. Ένα έργο ουσίας που στόχο έχει να δημιουργήσει κατάλληλες υποδομές ικανές να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών τόνισε ο Παναγιώτης Κατσούλης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ποτέ δεν έδωσαν και δεν πρόκειται να δώσουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αντιθέτως, μέσα από σκληρή εργασία και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες καλούνται ν’ ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου σε καθημερινή βάση. Αυτός ο αγώνας πολλές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο μιας στείρας αντιπαράθεσης συνυποψηφίων σήμερα δημάρχων, οι οποίοι συνεχίζουν ν’ ακολουθούν μια αποτυχημένη και άστοχη πολιτική κριτική στερούμενη επιχειρημάτων και πολλές φορές σοβαρότητας.

«Είμαστε καθαροί και μιλάμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας» είπε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ολοκληρώνοντας την ομιλία του προς τους δημότες του Νεοχωρίου, καλώντας τους να στηρίξουν την προσπάθεια που ήδη έχει δρομολογηθεί και να επιλέξουν με γνώση και κυρίως προσωπική άποψη γι αυτή.