Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» στη Δυτ. Ελλάδα του Π. Λαλιώτη

Κάλεσμα στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος να συμπορευθούν και να στηρίξουν το συνδυασμό «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», απευθύνει καθημερινά στις περιοδείες του σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Λαλιώτης. 
Ο ίδιος αναφέρει «οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» είμαστε όλοι μας άνθρωποι που καθημερινά δίνουμε τον αγώνα μας στην κοινωνία, μέσα από τη δουλειά μας. Είμαστε άνθρωποι που οι συμπολίτες μας θα συναντήσουν στο χωράφι, στη λαϊκή αγορά, στο γραφείο, στο σχολείο που θα πάμε να πάρουμε τα παιδιά μας, στο καφενείο. Ο αγώνας ο δικός μας λοιπόν ξεκινά από τη στιγμή που θα πούμε καλημέρα...  
Δεν ψηθήκαμε στα κόμματα κι ούτε... ψηνόμαστε από τα κόμματα. 
Να η διαφορά μας. 



Δεν το ακούσαμε το πρόβλημα. Το βιώνουμε το πρόβλημα. Και έχουμε πολιτική υπόσταση και πολιτική πρόταση για τη λύση του, γιατί ξέρουμε πού είναι και πώς θα τη βρούμε. Θα τη βρούμε στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού. 
Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Έχουμε ένα ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα, το οποίο θα δώσει άμεση «ώθηση» στον τόπο μας για να κερδίσουμε τη Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει!».