Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ν. Μουρκούσης: "Οι πολίτες μας εμπιστεύονται"

Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής των υποψηφίων του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» επισκέφθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 την Λαϊκή Αγορά του Μεσολογγίου, όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς, σχετικά με την καλύτερη λειτουργία της προς όφελος των καταναλωτών. Μάλιστα, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των παραγωγών, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν και συμφώνησαν στον τρόπο επίλυσης τους.

Μετά την επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά, σύσσωμος ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» περπάτησε τους δρόμους του Μεσολογγίου, όπου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Νίκος Μουρκούσης αντάλλαξαν απόψεις με εκατοντάδες πολίτες και εμπόρους. Κοινή διαπίστωση ότι η αγορά φθίνει και πως χρειάζεται, η επόμενη δημοτική αρχή, να δραστηριοποιηθεί έντονα για την στήριξή της.

Στα πλαίσια των επαφών του ο Νίκος Μουρκούσης επισκέφθηκε τόσο την Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας όπου συναντήθηκε με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή.


Επίσης τις προηγούμενες μέρες, αντιπροσωπεία του συνδυασμού, με επικεφαλής τον Νίκο Μουρκούση, παρέστη στην Γιορτή Πρατίνας στην Γουριά και στην γιορτή του Αγίου Αθανασίου στην Σταμνά, ενώ την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 παρέστη στις ιπποδρομίες στο Ευηνοχώρι.

αντού διαπιστώνεται ένα εξαιρετικό κλίμα υπέρ του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης είναι αισιόδοξος ότι θα είναι πρώτος συνδυασμός στις προτιμήσεις των δημοτών στις εκλογές της 18ης Μαΐου." Μας τόνισαν συνεργάτες του κ. Μουρκούση.