Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

"Το Ποτάμι" και ο Στάυρος Θεοδωράκης έρχονται Μεσολόγγι!

Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη αναμένεται να επισκεφτεί αύριο, Παρασκευή 9 Μαΐου, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι στις 10 το πρωί όπου αναμένεται να συναντηθεί με εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθειά του, ενώ θα «περπατήσει» και στο κέντρο της πόλης.
Στο Αγρίνιο θα βρίσκεται μετά τις 12 το μεσημέρι και συγκεκριμένα θα έχει ανάλογες συναντήσεις στο καφέ «Σιντριβάνι» στην πλατεία Παναγοπούλου.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι "έμμεσα" το Μεσολόγγι και η Αιτωλοακαρνανία έχουν εκπρόσωπο στην ευρωψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» με την Γιούλη Μενουδάκου, τη σύζυγο του Μεσολογγίτη επιχειρηματία Νίκου Κοντογεώργου.



Η Γιούλη Μενουδάκου από το 2003 εργάζεται ως συντονίστρια στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων με προτεραιότητά της τη δικαιότερη κατανομή και την καλύτερη επιβίωση μοσχευμάτων και τον εκσυγχρονισμό του μηχανισμού αντιστοίχισης μοσχευμάτων-ληπτών με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 
Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Υπηρεσιών. Συμμετείχε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού χάρτη Προνοιακών Ιδρυμάτων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, και στην υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Έχει εργαστεί σε κέντρο εκπαίδευσης παιδιών με αυτισμό, ενώ έχει οργανώσει εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια, σχολεία, συλλόγους εθελοντών και αιμοδοτών. Είναι 36 ετών.