Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Οι πρώτοι 28 που συμμετέχουν στον συνδυασμό του Βασίλη Μπρούμα

Με σύνθημα: "Ένας άλλος και όχι άλλος ένας Συνδυασμός" δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα το μεσημέρι κατάλογος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της "Συμμαχίας Δημοτικής Αναγέννησης", με επικεφαλής τον Βασίλη Μπρούμα.

Στην σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού που επισημαίνονται οι στόχοι της κίνησης έχει ως εξής:

"Στην Ελλάδα της ολέθριας μνημονιακής υποτέλειας, οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για την ενεργοποίηση του ελληνικού λαού και να γίνουν αφετηρία ελπιδοφόρων εξελίξεων. Στο Δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιαδών, θύμα διπλά και τριπλά εγκληματικής πολιτικής, τι ακριβώς έχει συμβεί το γνωρίζουμε, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε και τι να αλλάξει. Σε τι διαφέρουν άραγε οι μέχρι σήμερα διεκδικούσες την ψήφο των δημοτών παρατάξεις των «προθύμων» της κυβερνητικής πολιτικής;


 

Η Συμμαχία Δημοτικής Αναγέννησης δεν πρόκειται να αφήσει να βρουν έδαφος και να αποδώσουν οι προσπάθειες εξαπάτησης των δημοτών και συναινετικής συγκάλυψης τοπικών εγκληματικών πολιτικών. Θέτει, συνοπτικά, τρεις βασικούς άξονες. Πρώτον, αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που βιώνουν καθημερινά την κρίση και δέσμευσή μας ότι δεν θα υπάρξει κανένα σπίτι χωρίς φαγητό, κανένα σπίτι χωρίς καθαρό νερό και ρεύμα. Ταυτόχρονα, πολιτισμένη όψη όλου του δήμου (καθαριότητα, φωτισμός, καλλωπισμός κ.λ.π.). Δεύτερον, σε ένα δήμο που έχει παντειοτρόπως λεηλατηθεί, θα γίνει ο αναγκαίος σε βάθος έλεγχος, η καλύτερη δυνατή οικονομική διαχείριση και κάθε δυνατή προσπάθεια για ανάπτυξη και οικονομική ανόρθωση του Δήμου σε όφελος της πλειονότητας των δημοτών. Τρίτον, με πάντα αμείωτη και εντεινόμενη μαχητικότητα, βάζοντας πάνω απ’ όλα τα ζωτικά συμφέροντα του Δήμου μας και των ανθρώπων του, θα απαιτήσουμε ανυποχώρητα να επιστρέψουν πίσω στις βάσεις τους όλες οι υπηρεσίες και όλα τα ιδρύματα που ανήκαν και ανήκουν στο Δήμο και με αντίστοιχες επανορθώσεις.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους συμπολίτες μας που αντιλαμβάνονται το δίκαιο και το αληθινό και γνωρίζουν ότι η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται. Σ’ αυτόν τον ιερό Δήμο, που αφού λεηλατήθηκε άγρια και βάρβαρα από τις μέχρι τώρα εγκληματικές πολιτικές τους, τώρα θέλουν το ίδιο ψυχρά καιαναίσχυντα ο εξευτελισμός του να γίνει τέλειος, με πολλούς ντόπιους συνενόχους. Αυτό εμείς δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ.

Ήδη ο συνδυασμός μας είναι σε θέση να ανακοινώσει σήμερα τους είκοσι οκτώ πρώτους υποψηφίους συμπολίτες μας που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τιμής, περηφάνιας και νίκης της Συμμαχίας Δημοτικής Αναγέννησης.Άνθρωποι με γνώσεις, γερά και βαθιά δεμένοι με την κοινωνία, το περιβάλλον, τη λιμνοθάλασσα και τα αντίστοιχα προβλήματά τους, πέρα από κομματικές δεσμεύσεις, πείθουν και ταυτόχρονα αποτελούν πόλο έλξης. Πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του, με διάθεση για προσφορά και δημιουργικότητα. Οι συμπολίτες μας που μέχρι στιγμής θα είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές είναι οι εξής:

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Αιτωλικού- Οινιαδών "Συμμαχίας Δημοτικής Αναγέννησης": Βασίλης Μπρούμας

Αυδής Νικόλαος, τραπεζικός

Γρατσινόπουλος Διομήδης, οικοδόμος

Γεωργιάδης Στέφανος, επιχειρηματίας

Δρόγγου Ευφροσύνη, ιδ. υπάλληλος

Διαμαντοπούλου Αθανασία. οικιακά

Ζούκας Γεώργιος, σ. υπάλληλος ΟΤΕ

Θεοτοκάτος Σταύρος, ψαράς

Κολοβού Αρετή, οικιακά

Κηρύκου Χριστίνα, κομμώτρια

Κατσουλάκης Ανδρέας, ξυλουργός

Καρατζογιάννης Παντελής, αγρότης

Λαχανάς Παναγιώτης, σ. αστυνομικός

Μούρκας Θεμιστοκλής, επιχειρηματίας

Μπεκιάρης Βασίλειος, πτ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

Διαχ. Πολιτιστικών πόρων

Μπαλαούρας Λάμπρος, καθηγητής φιλόλογος

Μαργέτης Μιχάλης, σ. ολυμπιακής

Μυλωνάς Αθανάσιος, ιδ. υπάλληλος

Μαντέκας Παύλος, δημ. υπάλληλος

Μακρής Ιωάννης, ταξίαρχος ε.α. ειδικός σε θέματα οικονομικούελέγχου

Μπαλαφούτη Άννα, δημ. υπάλληλος φαρμακείου

Νικάκης Ανδρέας, θεολόγος, ιδ. υπάλληλος

Πετροπούλου Αγγελική, ψυχολόγος

Πάσσιος Νικόλαος, οικονομολόγος

Παύλου Αθανάσιος, γιατρός μικροβιολόγος

Τζίνας Αλέξανδρος, ιδ. υπάλληλος

Τσόμπος Κωνσταντίνος, γιατρός, γυναικολόγος