Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέος κατάλογος υποψηφίων με τον Νίκο Καραπάνο

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς του δήμου Μεσολογγίου, ο υπ. δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου της πόλης.

Για την συνάντηση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"O συνδυασμός μας βρίσκεται στη διαδικασία κατάρτισης του προεκλογικού προγράμματος. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας θεωρούμε ότι πρέπει να ακούσουμε τους φορείς επαγγελματικούς, επιστημονικούς κλπ και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής μας. Στις 17-3-2014 έγινε συνάντηση εκπροσώπων του συνδυασμού μας με το Δ.Σ του εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα.

Ο Πρόεδρος του εμποροβιομηχανικού συλλόγου κύριος Βασίλης Σπυρόπουλος έθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Νίκος Καραπάνος ανέπτυξε συνοπτικά τις θέσεις του συνδυασμού του και δεσμεύτηκε να ληφθούν σοβαρά υπόψη στην κατάρτιση του προγράμματος οι θέσεις και τα προβλήματα του εμποροβιομηχανικού συλλόγου Ι.Π Μεσολογγίου."

Εξάλλου, νέος κατάλογος υποψηφίων με τον συνδυασμό του κ. Καραπάνου δόθηκε στη δημοσιότητα, ο οποίος έχει ως εξής:


"1. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙ.

2 . ΚΟΥΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ –ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ, ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙ.

3. ΛΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ– ΜΟΥΣΟΥΡΑ.

4. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΟΧΗ.

5. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙ.

6. ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΤΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ –ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ.

7. ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ.

8. ΣΙΔΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟ