Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Θρήνος στην κηδεία του άτυχου υπαρχιφύλακα στο Αγρίνιο (video)

 


Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 46χρονου υπαρχιφύλακα από το Αγρίνιο, που χθες το μεσημέρι δολοφονήθηκε με αγριότητα από Αλβανό ισοβίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του, οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του. Εκατοντάδες παράλληλα οι γνωστοί της οικογενείας και οι γείτονες που αποχαιρετούν τον τραγικό υπαρχιφύλακα. H νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο, λίγα μέτρα από τον οποίο βρίσκεται το σπίτι του Γ. Τσιρώνη.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την έλλειψη σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές, παρά την τεράστια αύξηση του αριθμού των κρατουμένων.


koi-kideia-tsironis5

Το τελευταίο αντίο στον υπαρχιφύλακα είπαν μεταξύ άλλων, ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού, συνδικαλιστής, Αντώνης Αραβαντινός, ο διευθυντής των φυλακών και κουμπάρος του αδικοχαμένου Γιώργου Τσιρώνη, Βασίλης Γκορτζάς, ενώ εκεί ήταν ο δήμαρχος Αγρινίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος συναδέλφων του υπαρχιφύλακα,

Στη νεκρώσιμο ακολουθία λειτούργησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς.

koi-kideia-tsironis1

Εκεί ήταν αξιωματικοί της Αστυνομίας και αξιωματικός απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανία που εκπροσώπησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Α. Αποστολόπουλο.

Στην κηδεία παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

 

Αναδημοσίευση απο το agriniopress.gr