Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

"Αέρα ανανέωσης" δίνει στην παράταξη Κατσούλη ο Γιάννης Βισβίκης

Ένας πετυχημένος νέος - επιχειρηματίας και καταξιωμένος οικονομολόγος, με αξιοπρόσεκτη εξέλιξη στην τοπική πολιτική σκηνή, σε διάστημα πεντε μόλις χρόνων, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Κατσούλη στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γιάννης Βισβίκης έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Δήμαρχος Μεσολογγίου επιχειρεί ισχυρή ανανέωση στο συνδυασμό του με πρόσωπα πετυχημένα επαγγελματικά που θα κάνουν τη διαφορά, όχι μόνο στις εκλογές, αλλά το κυριότερο, την επόμενη μέρα, εφόσον επανεκλεγεί, οπότε η ανάγκη για πολύτιμους συνεργάτες θα είναι μεγάλη...

Μια υποψηφιότητα που μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και άρα της απασχόλησης, προσανατολισμός κεφαλαιώδους σημασίας για την Δημοτική Αρχή της επόμενης προγραμματικής περιόδου.

Ο Παναγιώτης Κατσούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Γιάννης Βισβίκης νέος άνθρωπος και καταξιωμένος οικονομολόγος, που γνωρίζει άριστα την αγορά και την οικονομία θα συμμετάσχει στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Φαίνεται, ότι σκοπός είναι να δημιουργήθει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, καταξιωμένους επαγγελματικά που έχουν τις γνώσεις και τη διάθεση να προσφέρουν στο Μεσολογγι.

Με δεδομένο ότι είναι απαραίτητο το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου για να ασκήθει εκείνη η κοινωνική πολιτική που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας, τότε η συγκεκριμένη συνεργασία είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Γ. Τ.