Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κότσαλος, Ψεύτης και Καλαμάκης με τον Νίκο Καραπάνο

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα ενεργό μέλος στον αγώνα μας είναι ο κ. Άγγελος Κότσαλος.

Ο κ. Κότσαλος, πρώτος σε ψήφους στο Δήμο μας (σ.σ. 830 ψήφους) στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Ν. Καραπάνο, ενημερώθηκε πάνω σε θέματα αρχών, φιλοσοφίας αλλά και οργανωτικά θέματα του «Δήμου για τα παιδιά μας».

Στη συνέχεια και αφού εξέφρασε την πλήρη συμφωνία του, δήλωσε ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, ως υποψήφιος πλέον, στην υλοποίηση των στόχων του συνδυασμού μας για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας." Είναι η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού "Δήμος για τα παιδιά μας" του υπ. Δημάρχου Μεσολογγίου, Ν. Καραπάνου, για την συμμετοχή του κ. Κότσαλου στον συνδυασμό του.

Σε άλλη ανακοίνωση καταλόγου υποψηφίων με τον συνδυασμό του κ. Καραπάνου ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες του προέδρου της Δ. Κ. Ευηνοχωρίου, Νίκου Ψεύτη, και της Δ.Κ. Ρετςίνων Ανδρέα Καλαμάκης που έχουν να επιδείξουν αξιόλογη δραστηριότητα στις περιοχές τους.

Αναλυτικά ο κατάλογος έχει ως εξής:

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

1. ΨΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ.

ΡΕΤΣΙΝΑ

2. ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΕΤΣΙΝΩΝ. ​

ΓΟΥΡΙΑ

3. ΠΛΕΞΙΔΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΛΕΣΙΝΙ

4. ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ –ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ -ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ.

 

5. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΑΓΡΟΤΗΣ.

 

6. ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.