Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

"Tourlis Bikes" το πρώτο Μεσολογγίτικο ποδήλατο!

Η Τουρλίδα είναι υδρόβιο, καλοβατικό πτηνό που απαντάται στον ελλαδικό χώρο και ιδιαίτερα στην πόλη του Μεσολογγίου. Τουρλίδα ονομάζεται επίσης και η κατοικημένη νησίδα που βρίσκεται στα όρια της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου με τον Πατραϊκό κόλπο...


Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ονομάζεται κάπως διαφορετικά το πρώτο ποδήλατο του Μεσολογγίου! Μια απο τις παλαιότερες ποδηλατουπολεις της Ελλάδας μπορεί να μην διαθέτει τους ποδηλατόδρομους των μεγάλων πόλεων ή τους σταθμούς ενοικίασης ποδηλάτων με πιστωτική κάρτα, διαθέτει όμως πλέον, και για πρώτη φορά, το δικό της ποδήλατο!

Τα Tourlis Bikes είναι γεγονός!

Η κατασκευή του σκελετού γίνεται στην Ιταλία και το τελικό μοντάρισμα, συναρμολόγηση και φινίρισμα στo Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο γνωστό "ποδηλατάδικο" Motociclo στην οδό Λ. Βύρωνος 23.

Είναι ποδήλατα κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των απαιτητικών Μεσολογγιτών και θα καταπλήξουν με την ποιότητα και την άνεση στην κίνησή τους εκλεπτισμένους αναβάτες με στυλ και άποψη σε όλο τον ελλαδικό χώρο, και όχι μόνο!


 

 

Αυτό το οποίο διαφοροποιεί τα TOURLIS BIKES απο τα εκατοντάδες ποδήλατα που προσφέρονται στην αγορά είναι η υψηλή ποιότητα των περιφεριακών εξαρτημάτων, η εξαιρετική βαφή, η τεράστια γκάμα χρωμάτων καθώς και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι προσεγμένο απο ποδήλατο σε ποδήλατο! Τα TOURLIS BIKES δεν είναι ποδήλατα παραγωγής. Είναι χειροποίητα ποδήλατα φτιαγμένα στο χέρι ένα προς ένα, αυτό τα καθιστά μοναδικά και συλλεκτικά.

Όλα αυτά πάντα σε άριστη συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα των ημερών της κρίσης που διανύουμε.

"Με υπεριφάνεια λοιπόν, οι άνθρωποι του MOTOCICLO, σας παρουσιάζουμε τα ποδήλατα TOURLIS. Φτιαγμένα απο εμάς με πολύ αγάπη για να τα χαρείτε και να τα απολαμβάνετε εσείς για πάρα πολλά χρόνια..." Μας δήλωσε η Κωνσταντίνα Πολύχρονου, υπεύθυνη του καταστήματος.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ