Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Π. Παπαδόπουλος: "να στηριχτούν οι παραγωγικές επενδύσεις του πρωτογενούς τομέα"

Επίσκεψη στο συσκευαστήριο πορτοκαλιών «ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ» (Westland fruit ΕΠΕ Εμμ. Αρχοντάκης) πραγματοποίησε, προχθές, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος απο ομάδα στελεχών και υποψηφίων του συνδυασμού του.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται στην μονάδα που ως γνωστό επαλειτουργεί εδώ και δυο χρόνια στη Γουριά και συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τις προοπτικές και τα προβλήματα της μονάδας.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Κοινωνία μπροστά" τόνισε ότι επιβάλλεται η μελλοντική δημοτική αρχή να συμβάλλει τα μέγιστα στην στήριξη των παραγωγικών επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα και ότι ο Δήμος Μεσολογγίου έχει μεγάλες δυνατότητες για στήριξη, ανάδειξη, προώθηση των προϊόντων αυτών στην εσωτερική και εξωτερική αγορά.

την παραπάνω κατεύθυνση το γραφείο υποστήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στην παραγωγική διαδικασία θα είναι στην πρώτη γραμμή για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει." Υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τέλος τόνισε ότι επιβάλλεται η παροχή κινήτρων προς υποψήφιους και εν ενεργεία επενδυτές καθώς και η βελτίωση των βασικών υποδομών πρόσβασης στο σύνολο του αγροτικού οδικού δικτύου που θα διευκολύνουν τα μέγιστα και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των συγκεκριμένων προϊόντων.