Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τα προβλήματα των εμπόρων του Μεσολογγίου "άκουσε" ο Ν. Μουρκούσης

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, είχε την Δευτέρα 18/3/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής επιχειρηματιών που είναι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών».

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε μεγάλα ζητήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι οι απόψεις τους συγκλίνουν.

Τα θέματα που απασχόλησαν την διοίκηση των εμπόρων και τον υποψήφιο δήμαρχο με τους συνεργάτες του, ήταν η Λαϊκή Αγορά και το παραεμπόριο, η προώθηση των τοπικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, ο εφοδιασμός του Δήμου με υλικά από τις τοπικές επιχειρήσεις, η καθημερινότητα των δημοτών (καθαριότητα, κάδοι απορριμμάτων, κατάσταση των δρόμων, δημοτικός φωτισμός κ.τ.λ.), η στέγαση του Συλλόγου καθώς επίσης και η προώθηση της ΒΙΠΕ Μεσολογγίου που έχει μπλοκαριστεί από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, εμποδίζοντας τις επενδύσεις στην περιοχή.


Οι απόψεις και τα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των εμπόρων και των επιχειρηματιών, καταγράφηκαν και ο Νίκος Μουρκούσης δεσμεύτηκε ότι, αμέσως μόλις αναλάβει την διαχείριση του Δήμου, με συσκέψεις Φορέων και ειδικών, θα δώσει διέξοδο και λύσεις σε χρονίζοντα ζητήματα, που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας και την ποιότητα ζωής των πολιτών.