Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η "πρωτιά" για δεύτερη συνεχόμενη φορά στόχος του Δ. Μπουσμπουρέλη

Μια ακόμη αξιοπρόσεκτη υποψήφιοτητα, στις δημοτικές εκλογές είναι αυτή του δικηγόρου Μεσολογγίου, Δημήτρη Μπουσμπουρέλη που ως γνωστό κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό "Δήμος για τα παιδιά μας" του Νίκου Καραπάνου.

Ο Δ. Μπουσμπουρέλης στις εκλογές του 2010 ήταν και πάλι υποψήφιος, με τον συνδυασμό του τότε δημάρχου, Γ. Αναγνωστόπουλου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη δημοτική ενότητα Μεσολογγίου, μεταξύ των συνυποψηφίων του.

Όμως, λόγω του εκλογικού νομού και των πολλών συνδυασμών, ο κ. Μπουσμπουρέλης δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος κάτι που ευελπιστεί να καταφέρει τον Μάιο.

Η αισιοδοξία αυτή, τόσο του ίδιου, όσο και των συνεργατών του προκύπτει από το αδιαμφισβήτητο γεγονός, των ερισμάτων και της κοινωνικής αποδοχής που απολαμβάνει στις μεγάλες "δεξαμενές ψήφων", που δεν είναι άλλες από αυτές του Ευηνοχωρίου, του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού.


Πέρα αυτών, δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι του, ήδη έχουν ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα για την υποψηφιότητά του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι συνεργάτες του ευελπιστούν στην άντληση ψήφων και από τη "δεξαμενή" του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού και σε αυτόν τον τομέα ο κ. Μπουσμπουρέλης έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία. ο δημοτικό συμβούλιο έχει ανάγκη από τη συμμετοχή επιστημόνων όπως ο Δημήτρης, για να εκλείψει το φαινόμενο της ακύρωσης αποφάσεων του σώματος, όπως συνέβη κατ´ επανάληψη στην τρέχουσα θητεία", μας δήλωσε στενός συνεργάτης του κ. Μπουσμπουρέλη.