Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ιδιοκτήτης γιώτ που ελλιμενίζεται στο Μεσολόγγι ζητά εργαζόμενους

Με επιστολή του στο ιστολόγιο μας, πλοιοκτήτης γιώτ που ελλιμενίζεται στη Μαρίνα Μεσολογγίου ζητά δυο εργαζόμενους για πλήρωμα στο γιώτ.

Στην επιστολή του ο Captain Richard R Evans αναφέρει:

"Αγαπητέ Δημήτριε.

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω αυτή την περίοδο, είμαι ο καπετάνιος του ενός μεγάλου ιδιωτικού γιοτ που αυτή τη στιγμή ελλιμενίζεται στη μαρίνα του Μεσολογγίου.

Έχει εκεί τώρα για περισσότερο από ένα χρόνο, πέρυσι αφιέρωσα πολύ χρόνο μου απευθυνόμενος στους ντόπιους διαχειριστές επισημαίνοντας το γεγονός ότι χρειαζόμαστε κάποιον ντόπιο για να βοηθήσει με τη συντήρηση (καθαρισμός και πλύσιμο) του σκάφους,

Προς μεγάλη μου απογοήτευση και έκπληξη οι παραπάνω προσπάθειες απέβησαν παντελώς άκαρπες. Εμείς στην πραγματικότητα διαφημίζουμε την συγκεκριμένη θέση ελλιμενισμού σε πολυάριθμους ιστότοπους που έχουν σχέση με την ιστιοπλοΐα και ιδιαίτερα διαφημίζεται αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή στους αγγλόφωνους (δικτυακούς τόπους για την απασχόληση στην Ελλάδα) τη στιγμή που λαμβάνουμε πληθώρα αντίστοιχων αιτημάτων για αντίστοιχη προσφορά υπηρεσιών ελλιμενισμού από χώρες όπως η Πολωνία, Λεττονία, Σλοβενία, Αγγλία, Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ.

Είχα την ελπίδα ότι θα μπορούσα να προσφέρω εργασία σε κάποιον ντόπιο, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία θετική απάντηση.Τον περασμένο Απρίλιο μιλούσα με ένα εστιάτορα από το Μεσολόγγι ο οποίος αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να βρεί προσωπικό για κάλυψη των αυξημένων αναγκών του εστιατορίου κατά τη διάρκεια των Εορτών Εξόδου. Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αναρωτιέμαι εάν θα μπορούσες μέσω της ηλεκτρονοκής εφημερίδας να απευθύνεις το αίτημά μου προς τους αναγνώστες της. Χρειαζόμαστε κάποιον για να συνδράμει σε εργασίες καθαριότητας(πλύσιμο-σκούπισμα) του γιώτ καθώς και εργασίες στίλβωσης ,γυαλίσματος.

Το εν λόγω προσωπικό θα χρειαστεί να υπογράψει συμβόλαιο ώστε να μπορεί να ενταχθεί στο πλήρωμα του γιώτ και να δύναται να επιβιβάζεται σε αυτό. Επίσης αναγκαιο είναι και ένα δεύτερο άτομο που θα ασκεί τα καθήκοντα του μάγειρα. Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται στο χώρο της μαρίνας, ωστόσο δεδομένου ότι αργότερα μέςα στο έτος υπάρχει η πρόθεσή μας για απόπλου και πραγματοποίηση ταξιδιού, και οι δύο θα είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν εφόσον επιθυμούν.

Εάν κάποιος από τους αναγνώστες ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω mail capt@yachtjoybringer.com και για περαιτέρω πληροφορίες στον ιστότοπο www.yachtjoybringer.com. Ο ελληνικός αριθμός του τηλεφώνου που βλέπετε παρακάτω δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι 2 Απριλίου

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Καπετάνιος Ρίτσαρντ Έβανς

Best regards

Captain Richard R Evans"

 

 

Τα στοιχεία της εταιρείας είναι τα εξής:

 

Blue Water Yachts Ltd

DDI: 0044(0)1633256126

Mob: 07785103366

Mob: 07954792818

capt@yachtjoybringer.com

www.yachtjoybringer.com

19 Stow Park Drive

Newport

Gwent

NP20 4bd

Fax: 0044(0)8712887256

Greece 003069409222647