Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δεσμεύσεις του Π. Παπαδόπουλου για την στήριξη των αγροτών

Επίσημη συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε χθες, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος στην Ένωση Συνεταιρισμών Μεσολογγίου, όπου και αντάλλαξε απόψεις με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον παραγωγικό τομέα επισημαίνοντας τρεις βασικές δεσμεύσεις του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά».

Συγκεκριμένα τόνισε:


• Τη στήριξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης σε συνεργασία με την ΕΑΣ της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, αφού αυτή αποτελεί βασικό πυλώνα του νέου μοντέλου αυτοδιοίκησης και λειτουργίας που επιδιώκει «Η Κοινωνία Μπροστά». Στήριξη, δηλαδή των βασικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής, όπως ελιές, γάλα, αραβόσιτος, εσπεριδοειδή και κρέας, την ανάδειξη και προώθησή τους στην αγορά τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

• Τη δημιουργία Δημοτικών Γραφείων Υποστήριξης των παραγωγών και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ, την Ένωση Νέων Αγροτών Αιτ/νίας και τις ομάδες παραγωγών.

• Την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΤΟΕΒ αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση και λειτουργία τους, αλλά και την κατασκευή αγροτικών δικτύων πρόσβασης σε αυτούς, καθώς και το θέμα της ρύθμισης των οφειλών.

Οι συναντήσεις με τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής θα συνεχισθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.