Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με τους εμπόρους του Μεσολογγίου

Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Μεσολογγίου περπάτησε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, σύσσωμος ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση και ήρθε σε επαφή με τους περισσότερους ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολλούς πολίτες που βρίσκονταν εκεί.

υποδοχή που του επεφύλαξαν ήταν εξαιρετική και όλοι έδειξαν ότι προσδοκούν από το Νίκο Μουρκούση να αναστρέψει την τεράστια οικονομική ύφεση, στην οποία έχει μπει η πόλη, μετά την συρρίκνωση του ΤΕΙ. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι τα περισσότερα καταστήματα ήταν άδεια και κοινή επωδός των εμπόρων ήταν η μεγάλη πτώση του τζίρου, που τείνει να οδηγήσει στο κλείσιμο πολλές επιχειρήσεις" τονίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.


Ο Νίκος Μουρκούσης συζήτησε μαζί τους, αφουγκράσθηκε τα προβλήματά τους και άκουσε τις προτάσεις τους για αντιμετώπιση της κρίσης που μαστίζει καταναλωτές και εμπόρους.

"Όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας και αυτό αποτελεί πρωταρχικό στόχο" υπογράμμισε ο Ν. Μουρκούσης.

Η καθαριότητα, οι κάδοι που ξεχειλίζουν από σκουπίδια, το κυκλοφοριακό, η κατάσταση των δρόμων αλλά και των πεζοδρόμων, ο δημοτικός φωτισμός, ήταν επίσης τα θέματα αιχμής που τέθηκαν στον υποψήφιο Δήμαρχο.

Ο Νίκος Μουρκούσης δεσμεύτηκε ότι η καθημερινότητα των δημοτών και η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη στους επισκέπτες, θα αλλάξει άμεσα, με λύσεις που δεν απαιτούν χρήματα, αλλά συντονισμό και νοικοκύρεμα.

" Ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» επεξεργάζεται το προεκλογικό του πρόγραμμα, με βάση τις ανάγκες και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών και Φορέων και θα είναι έτοιμος, όταν αναλάβει την διαχείριση του Δήμου, να κάνει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τη διαφορά." Καταλήγει η ανακοίνωση για την επίσκεψη στην αγορά του Μεσολογγίου.