Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Στο Μεσολόγγι ο υπ. Περιφερειάρχης Α. Κατσανιώτης

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε το Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης. Το πρωί επισκέφτηκε τη Ναύπακτο όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα ζητήματα της περιοχής, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια ο κ. Κατσανιώτης μετέβη στο Μεσολόγγι όπου παρέστη στα εγκαίνια της ιστορικής – εικαστικής έκθεσης με τον τίτλο «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΡ – Ο Τύπος στο Μεσολόγγι 1824 -1924» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Εξόδου. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφτηκε επίσης το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου, όπου συνομίλησε με τη διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κουτσαγγέλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, ενώ είχε συνάντηση και με τον Πατέρα Επιφάνειο, εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά που προεδρεύει του Ιδρύματος.

Ο κ. Κατσανιώτης αφού εξέφρασε την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τους ηλικιωμένους, συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος και τους διαβεβαίωσε ότι ως Περιφερειάρχης θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις πρωτοβουλίες και Ιδρύματα για τη φιλοξενία και φροντίδα ατόμων της 3ης ηλικίας. Ο κ. Κατσανιώτης βρέθηκε έπειτα στο κέντρο του Μεσολογγίου, όπου είχε επαφές με τους πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη της πόλης.

Μετά την επίσκεψη στο Σελίβειο Γηροκομείο ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Οι άνθρωποι της 3ης ηλικίας αξίζουν την αγάπη, το σεβασμό και το έμπρακτο ενδιαφέρον μας πάντα και ακόμη περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η επίσκεψή μου στο Σεβίλειο Γηροκομείο Μεσολογγίου έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας για τους ηλικιωμένους ανθρώπους αλλά και την ανάδειξη του μεγάλου έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα αυτό.

Τους συγχαίρω και δεσμεύομαι με τη σειρά μου ότι ως Περιφερειάρχης θα υποστηρίξω με κάθε τρόπο δράσεις και ιδρύματα που μεριμνούν για την αξιοπρεπή διαβίωση των ηλικιωμένων ανθρώπων».