Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"Η οδός της Αυτοδέσμευσης" για την οδική ασφάλεια

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με αφορμή τη φετινή Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας, πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει την «Οδό της Αυτοδέσμευσης» στον υπεύθυνο πολίτη που υπάρχει μέσα σε κάθε υποψήφιο για τις φετινές Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές. Η αρχή της πανελλήνιας αυτής εκστρατείας θα γίνει από τη Δυτική Ελλάδα.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, την Παρασκευή 21 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ.

Οι νυν και υποψήφιοι (-ες) Δήμαρχοι & Περιφερειάρχες της Δυτικής Ελλάδας που θα παραστούν στην εκδήλωση θα υπογράψουν τις «10 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ», αποδεχόμενοι την ανάληψη της ευθύνης για συνεπή και σταθερή δράση για την ανάσχεση του φαινομένου που αφαιρεί ζωές πολύτιμες, σε μία οδικά πολύ ευαίσθητη περιφέρεια, όπως αυτή της Δυτικής Ελλάδος.


Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ιδρύθηκε και αποτελείται από ενεργούς πολίτες, οι οποίοι χρειάζονται ενθάρρυνση για να συνεχίσουν ένα δύσκολο αγώνα που έχει ως μόνη ανταμοιβή τις ζωές που σώζονται από τη δράση του.

"Η συμπαράταξη των υποψηφίων θα είναι ενθάρρυνση και για εκείνους και για όλους τους άλλους που δικαιούνται να πιστέψουν σε ειλικρινείς προθέσεις.

Οι πιο ειλικρινείς προθέσεις είναι αυτές που υπογράφονται και ακολουθούνται πιστά στο πλαίσιο της προσπάθειας να σώσουμε μαζί ζωές" είναι το μήνυμα των οργανωτών της πρωτοβουλίας.