Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ν. Μουρκούσης: "θα μπει τέλος στην εγκατάλειψη των Οινιάδων"

Σύσσωμος ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 επιτυχημένη προεκλογική περιοδεία στην Πεντάλοφο και τη Γουρία.

Η εγκάρδια και θετική ανταπόκριση των πολιτών στην παρουσία των δεκάδων σημαντικών προσώπων που στηρίζουν τον Νίκο Μουρκούση ήταν διάχυτη. Στις επαφές και συζητήσεις που έγιναν, καταγράφηκαν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες και όλοι επισήμαναν ότι προσδοκούν από τον Νίκο Μουρκούση και τους συνεργάτες του να κάνουν την διαφορά που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους.

 

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» επισκέφθηκε την Μάστρο, την Μαγούλα και το Νεοχώρι, όπου διαπίστωσε ένα θαυμάσιο κλίμα μεταξύ των συμπολιτών μας προς τα στελέχη του Νίκου Μουρκούση. Και εδώ, οι συζητήσεις με τους κατοίκους ανέδειξαν τα προβλήματα της περιοχής και το καθολικό αίτημα για δραστική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο ο δήμος εξυπηρετεί τους δημότες, ενισχύει την δραστηριοποίηση τους και υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους. Η επίσκεψη έκλεισε με συνεστίαση του συνδυασμού σε γνωστή ταβέρνα του Νεοχωρίου όπου μεταξύ των υποψηφίων ήταν έκδηλη η αισιοδοξία και η σιγουριά για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, που έχει δεσμούς δεκαετιών με τους κατοίκους της περιοχής, με μεγάλη προσφορά ως γιατρός, δήλωσε ότι τα παραμελημένα χωριά της Παραχελωίτιδας, μιας ιδιαίτερα παραγωγικής περιοχής, πρέπει να προσεχθούν και να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τον Δήμο, όπως τους αξίζει.