Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ενημερωτική εκδήλωση για τον «καρκίνο του τραχήλου» την Κυριακή 25/10 στο Ευηνοχώρι


Ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με το ΠΙ Ευηνοχωρίου και το ΚΥ Αιτωλικού διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού καταστήματος Ευηνοχωρίου ενημερωτική - επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος του τραχήλου. Μέθοδοι πρόληψης και αγωγής υγείας».
Με την ολοκλήρωση των ομιλιών θα γίνουν να εγκαίνια του Περιφερειακού Ιατρείου Ευηνοχωρίου που λειτουργεί πλέον σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο και με πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος.
Οι επιμελητές Γενικής Ιατρικής Γεώργιος Μαντζουράνης και Ζωή Κοντού θα αναπτύξουν το θέμα: «Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, ένα τεράστιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας», ενώ ο διευθυντής Γυναικολογίας του ΚΥ Αιτωλικού Αριστείδης Μπίας θα μιλήσει με θέμα: «Ο καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας από την οπτική γωνιά του ειδικού».
Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στην τέως μαία του ΠΙ Ευηνοχωρίου, Ελένη Παπανικολάου για την πολυετή προσφορά της στην τοπική κοινωνία.