Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA στην Κολωνία της Γερμανίας τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας


Ανοίγουν αύριο Σάββατο (10 Οκτωβρίου 2009), οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ANUGA στην Κολωνία της Γερμανίας στην οποία θα συμμετάσχουν από κοινού η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.
Πρόκειται για μια έκθεση με πολύ μεγάλη επιχειρηματική σημασία, η οποία παρέχει δυνατότητες για την αύξηση εξαγωγών ποιοτικών προϊόντων που παράγονται στο νομό.
Προηγήθηκαν οργανωτικές συσκέψεις με τη συμμετοχή του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Τσιχριτζή καθώς και των επιχειρηματιών του νομού που θα λάβουν μέρος.
Στόχος της νέας κοινής προσπάθειας της Νομαρχίας και του Επιμελητηρίου είναι η προβολή της ταυτότητας των προϊόντων υψηλής ποιότητας, που παράγονται στην Αιτωλοακαρνανία καθώς και η δυναμική διείσδυσή τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Οκτωβρίου 2009, θα παρουσιασθούν δύο νέες ξενόγλωσσες εκδόσεις της Νομαρχίας (Αγγλικά-Γερμανικά) και οι οποίες θα μοιρασθούν στους επισκέπτες του περιπτέρου.