Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Σκληρή δήλωση Αναγνωστόπουλου

Το Δημαρχείο Μεσολογγίου επισκέφτηκαν διαδοχικά χθες (Τετάρτη 30/9) οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Σιούνα – Δημητρακοπούλου και Θάνος Μωραΐτης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Τους υποψήφιους βουλευτές υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους.
Κατά την επίσκεψη του κ. Μωραΐτη, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του και τη δυσαρέσκειά του για έντυπο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Μεσολογγίου, με υβριστικό περιεχόμενο για πρώην βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
«Αυτοί που διακινούν το έντυπο, «δήθεν κοπτόμενοι» για την προάσπιση των συμφερόντων της πόλης είναι οι ίδιοι που αντιδρούν στη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ, είναι οι ίδιοι που αντιδρούν στην αναπαλαίωση του Παλαιού Νοσοκομείου, είναι οι ίδιοι που αντιδρούν στην αξιοποίηση του οικοπέδου της ηλεκτρικής.
Είναι αυτοί που δεν δίστασαν να καταγγείλουν το δήμο της πόλης στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με έωλα επιχειρήματα …για τις ενέργειές του, για την αναπαλαίωση του Παλαιού Νοσοκομείου.
Είναι οι οπαδοί της μιζέριας και της στασιμότητας που ενοχλούνται, όταν παράγεται έργο στην πόλη.
Θυμίζω ότι ύστερα από τις συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, η Μαρίνα Μεσολογγίου υλοποιείται, ανακοινώθηκε η ίδρυση πανεπιστημιακών σχολών στην πόλη και λειτούργησε νέα σχολή στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενώ ταυτόχρονα ακυρώθηκαν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο.
Επειδή οι παραπάνω ενέργειές μας τυγχάνουν της καθολικής αποδοχής, από την τοπική κοινωνία είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και καταδικάζει αυτά που διακινούνται και κυρίως θέτει στο περιθώριο τους διακινητές, αυτών»
τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος.