Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Θάνος Μωραΐτης: "Η ευρεία ψήφος εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ μας γεμίζει όλους ευθύνες"


Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης ευχαριστεί τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμη μια φορά στο πρόσωπό του αλλά κυρίως στο ΠΑΣΟΚ για τη διακυβέρνηση του τόπου:

«Η Αιτωλ/νία, έστειλε το δικό της μήνυμα, δίνοντας ισχυρή ψήφο αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. Από σήμερα, ξεκινά μια νέα εποχή για την Ελλάδα και τον τόπο.
Η ευρεία ψήφος εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ μας γεμίζει όλους ευθύνες, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών.
Μας περιμένει σκληρή δουλειά, από την πρώτη μέρα, για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, που ενέκριναν σε τόσο μεγάλο βαθμό οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, απαιτείται να είμαστε ενωμένοι για να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.
Προσωπικά, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από βάθους καρδιάς, στους συμπατριώτες μου που με στήριξαν και πάλι, αναδεικνύοντας με για δεύτερη εκλογική αναμέτρηση πρώτο σε σταυρούς βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλ/νία.

Για μένα είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και διαβεβαιώνω όλους τους συμπατριώτες μου πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.»