Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Στο Μεσολόγγι η διαδικτυακή ενημέρωση έχει όνομα: MessolonghiNews.-

Δυστυχώς καθημερινή εφημερίδα του νομού με έδρα το Μεσολόγγι, συνεχίζει να παραπλανά και να παραπληροφορεί, διαφημίζοντας πως έχει το πρώτο και με διαφορά ενημερωτικό site του νομού.... με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις.
Προφανώς αυτό το κάνει επειδή οι περισσότεροι πολίτες δεν γνωρίζουν και τόσα πολλά σχετικά με την επισκεψιμότητα των sites και κυρίως πως αυτή μετριέται.
Όσοι όμως γνωρίζουν, με αυτά που διαβάζουν, γελάνε.
Το συγκεκριμένο site όχι μόνο είναι πίσω σε επισκεψιμότητα από πολλά sites ή blog του νομού, αλλά υπολείπεται και των sites άλλων εφημερίδων.
Κι αυτό γιατί το Νο 1 ειδησεογραφικό site είναι αυτό της εφημερίδας Ναυπακτία Press “Nafpaktia. Com” και κατά σειρά ακολουθούν τα ιστολόγια “Agrinio – News”,Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας”, η ιστοσελίδα της “Lepanto RTV”, το δικό μας ιστολόγιο “MessolonghiNews”, η ιστοσελίδα “29 Dytika” και η ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ».
Κατά συνέπεια λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, επειδή στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι εύκολο να αποκαλυφθείς, εάν δεν λες την αλήθεια…
Εμείς πάντως ως MessolonghiNews θέλουμε για ακόμη μια φορά να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την τεράστια εκ μέρους σας, αποδοχή στην προσπάθειά μας αφού μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε το Νο 1 ιστολόγιο του Μεσολογγίου.

ΥΓ. Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από το Alexa. Com την 29η Οκτωβρίου 2009.