Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ: ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

"Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε εγρήγορ­ση, συστράτευση και συμμετοχή όλους όσους κι όσες θέλουν να αντισταθούν στην υποβάθμιση της πολιτικής μας ζωής, στη βάναυση επίθεση κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στην καταδίκη εκατομμυρίων ανθρώπων στην ανέχεια και τη φτώχεια, στην «απαγόρευση» που θέλουν να επιβάλλουν στους νέους και τις νέες να ελ­πίζουν ακόμα και να ονειρεύονται.
Σας καλούμε να συμμετέχετε παρότι γνωρίζουμε καλά ότι πολλές φορές σας θυμώσαμε, σας πληγώσαμε, ότι τραυματίσαμε την εικόνα μας.
Εμείς όμως, αντλώντας τη δύναμή μας από τη μεγάλη ιστορία της Αριστεράς με τις καλές και τις άσχημες στιγμές της, αλλά και την αδιαμφισβήτητα ανιδιοτελή προσφορά όλων μας, ξεπεράσαμε τα προβλήματα.
Και συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την ενότητα και την αυτονομία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, απέναντι σε κάθε σχέδιο για ενδυνάμωση του δικομματισμού σε βάρος της.
Θα απο­κρούσουμε τη συντονισμένη επίθεση που εξαπέλυσαν πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κατάφερε να ταράξει τα ήρεμα νερά του πολιτικού συστήματος να γίνει «επικίνδυνος» για το δικομματισμό."
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, 2/10/2009