Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Γιάννης Ψαράκης: "Με γνωρίζετε, ζω ανάμεσά σας, βιώνουμε την ίδια καθημερινότητα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα




Μια από τις υποψηφιότητες στην εκλογική λίστα του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία που έχει δημιουργήσει θετικό απόηχο στο σύνολο των πολιτών της περιοχής μας είναι αυτή του Γιάννη Ψαράκη.
Χωρίς καμιά υπερβολή ο Γιάννης Ψαράκης τόσο με την επαγγελματική του παρουσία(σ.σ. κτηνίατρος) το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή της Παραχελωΐτιδας, όσο και με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχει καταφέρει να κερδίσει κυριολεκτικά την συμπάθεια πολλών πολιτών.
«Με γνωρίζετε, ζω ανάμεσά σας, βιώνουμε την ίδια καθημερινότητα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα» είναι η φράση με την οποία προσεγγίζει τους ψηφοφόρους.
Μια φράση και μια στάση που υιοθετείται από κομματικούς φίλους αλλά και αντιπάλους με ότι συνεπάγεται αυτό…
Απόδειξη της θετικής ανταπόκρισης του εκλογικού σώματος στην υποψηφιότητά του αποτελεί η μεγάλη προσέλευση ετεροδημοτών της Αθήνας στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή στην πρωτεύουσα αλλά και στις ομιλίες του σε όλο το νομό.
Απόψε
ο Γιάννης Ψαράκης στις 9:30μμ. διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση στον πεζόδρομο του Μεσολογγίου.