Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ανοιχτή επιστολή του υπ. βουλευτή των "Δημοκρατικών" Ι. Δρακόπουλου

Αγαπητές φίλες/Αγαπητοί φίλοι,
Έχω την τιμή να εκπροσωπώ στον Νομό μας το νέο πολιτικό κόμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. Μια νέα πολιτική κίνηση που ίδρυσαν εφέτος τον Ιανουάριο πολίτες απ’ όλη την Χώρα. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ προσδιορίζονται ως κόμμα του ριζοσπαστικού κέντρου και προτείνουν μια ριζική πολιτική μεταρρύθμιση που θα αποκαταστήσει την Δημοκρατία στην Χώρα μας, διότι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ θεωρούν ότι τυπικά μεν υπάρχουν δημοκρατικοί θεσμοί, αλλά στην πραγματικότητα το πολιτικό σύστημα έχει εκφυλιστεί σε μια κληρονομική ολιγαρχία με τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά που οδήγησε την Χώρα σε χρεωκοπία. Γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο από τις τάξεις των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ αποκλείονται όλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί.
Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ έχουν όραμα για την Ελλάδα. Έχουν συγκροτήσει υπεύθυνες προτάσεις για την οικονομία, την παιδεία, την εξωτερική πολιτική, την δημόσια τάξη, την μετανάστευση (ολόκληρο το πρόγραμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ υπάρχει στον ιστοχώρο μας www.dimokratikoi.gr). Δεν έχουν σκοπό να εξελιχθούν σε μία ακόμη κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά σε έναν εναλλακτικό πόλο εξουσίας. Καθημερινά στην κίνησή μας προσχωρούν πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα πιστεύοντας ότι σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, απαιτείται η εκ βάθρων ανανέωση του πολιτικού μας κόσμου με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες.
Ο Νομός μας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό για να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας. Η ιδιοτέλεια και η πελατειακή λογική έχουν οδηγήσει την περιοχή μας σε μαρασμό. Το αναπτυξιακό πρόγραμμα και οι ιδέες των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, όμως, θα οδηγήσουν στην αναζωογόνηση και τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής μας βάσης, στην δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας και στην συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του.
Σάς προσκαλώ να ενωθείτε με την προσπάθειά μας και να υποστηρίξετε το ψηφοδέλτιο των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ στον Νομό μας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Θα συμβάλλετε έτσι στην ανατολή μιας νέας, καλύτερης ημέρας για την ελληνική κοινωνία.

Με τιμή,

Ιωάννης Δρακόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας