Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μ. Σαλμάς: "Σ’ αυτές τις εκλογές δεν χωρούν πικρίες , υποκειμενισμοί, αποστασιοποίηση, εύκολες επιλογές"











«Να μην χαρίσουμε σε κανένα τη νίκη που έρχεται.
Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να ακυρώσει όσα με κόπο πετύχαμε.
Να μην αφήσουμε να γυρίσει η χώρα πίσω σε νοοτροπίες που πλήγωσαν και δίχασαν.
Να μην απογοητεύσουμε ούτε έναν απ αυτούς, που πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν σ’ εμάς, το κόμμα μας τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή» κάλεσε χθες από το Αγρίνιο τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριος Σαλμάς.
Μιλώντας στην πλατεία Ειρήνης Δημάδη στο Αγρίνιο ενώπιον εκατοντάδων οπαδών της ΝΔ κ. Σαλμάς τόνισε ότι : « η ΝΔ δέχεται κριτική απ’ αυτούς που λεηλάτησαν το δημόσιο βίο, θεοποίησαν το χρήμα και δημιούργησαν κοινωνικά πρότυπα ξένα προς τον πολιτικό μας πολιτισμό. Είναι αυτοί που ρίζωσαν τη διαφθορά στην κοινωνία επί 20 χρόνια και τώρα μας εγκαλούν, γιατί δεν την ξεριζώσαμε σε 5».
Η Ν.Δ., επισήμανε ο κ. Σαλμάς, έκανε έργο. Συγκρούστηκε. «Έπρεπε να τρέξουμε πιο γρήγορα, πιο αποφασιστικά. Δεν είχαμε όμως την πολιτική στήριξη, ενώ εξασφαλίσαμε πολιτική συναίνεση στερηθήκαμε την πολιτική συνεννόηση. Η Ν.Δ. αυτά τα πέντε χρόνια έκανε έργο για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Υγείας.
Απευθύνοντας μήνυμα προς τους οπαδούς , τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ επισήμανε οτι ότι «αυτή η εκλογική μάχη έχει χαρακτηριστικά ιδιαίτερης αναμέτρησης και γι’ αυτό δε χωρούν πικρίες , υποκειμενισμοί, αποστασιοποίηση, εύκολες επιλογές.»