Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ποιοι Αιτωλοακαρνάνες στηρίζουν τη Ντόρα Μπακογιάννη


Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη τα ονόματα 1.000 στελεχών του κόμματος που στηρίζουν την υποψηφιότητά της για την αρχηγεία της ΝΔ. Τα στελέχη που με την «υπογραφή» υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο της ΝΔ στις 7 Νοεμβρίου.
Στη λίστα που δημοσιοποιήθηκε υπάρχουν πολλά στελέχη από την Αιτωλοακαρνανία ανάμεσα στα οποία είναι δήμαρχοι Παραβόλας, Παλαίρου και Χάλκειας, Β. Καπέρδας, Ν. Σολδάτος και Ν. Σταμπουλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Γιώργος Καραπαπάς, ο πολιτευτής Ασημάκης Φωτόπουλος, οι πρώην υφυπουργοί Ανδρέας Καραγκούνης και Παναγιώτης Δελημήτσος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Σιορίκης, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Πατρών Ρένα Ντάσκαρη, ο πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Λάμπρος Δημητρογιάννης και ο διευθυντής τεχνολογικής εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέας Ψωμιάδης.

Στον κατάλογο εκτός των προαναφερθέντων στελεχών υπάρχουν και άλλοι σύνεδροι από την Αιτωλοακαρνανία που στηρίζουν την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη και φυσικά τις επόμενες ημέρες να δημοσιοποιήσουν την στήριξή της και άλλα στελέχη.
Όσον αφορά τους βουλευτές φαίνεται ότι ο Κώστας Καραγκούνης είναι ο πρώτος βουλευτής που στηρίζει την κ. Μπακογιάννη μιας και στη λίστα που δημοσιοποιήθηκε υπάρχει ο πατέρας του Ανδρέας Καραγκούνης.
Για να διαβάσετε τη λίστα των στελεχών που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).