Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας


Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων πραγματοποίησε με επιτυχία στις 9 Οκτωβρίου 2009 την έναρξη της 1ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αγρίνιο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και που από την πρώτη στιγμή βρήκε αρωγό το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.
Επισημαίνεται ότι από την έναρξη του προγράμματος έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Κοζάνη, Δράμα, Κομοτηνή & Καλαμάτα) 2.800 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Την έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Μπόκας, Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Στην ομιλία του προς τους σπουδαστές επεσήμανε την εξαιρετική σημασία των σπουδών στην ανοδική και εξελικτική πορεία της σταδιοδρομίας των αποφοίτων του προγράμματος.

Μεταξύ των σπουδαστών είναι στελέχη από τις ακόλουθες εταιρίες: Γαία Τρόφιμα, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας, Recordati Hellas, Nutriart, Τράπεζα της Ελλάδος, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αφοί Σωτηρόπουλοι, Όμιλος Νηρεύς, Μεταλλοπλαστική Αγρινίου, και Novartis Hellas.
Ο εισηγητής της πρώτης ενότητας, Οργανωτική Συμπεριφορά Ι, είναι ο Παναγιώτης Βελισσαρίου, ο οποίος είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Νew York Institute of Technology της Νέας Υόρκης καθώς και πτυχίου στα Οικονομικά από το State University της Νέας Υόρκης. Από το 1989 κατέχει ανώτερες και ανώτατες διευθυντικές θέσεις (Manager και Director) σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις στην αγορά των τροφίμων, του τραπεζικού χώρου, των καταναλωτικών προϊόντων και το χώρο του αυτοκινήτου, στους τομείς των Πωλήσεων, του Marketing, του Trade Marketing και της Ανάπτυξης Νέων Αγορών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σημειώνουμε ότι για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της ΕΕΔΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:
Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Επιμελητηριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠ.ΕΤ.ΑΝ.ΑΙΤ.), κ. Ιωάννης Ζάβρας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο. Τηλ. 26410 74623, Fax: 26410 22590, email: epetanet@epimetol.gr
Στα γραφεία της ΕΕΔΕ Πάτρας, κα Ρούλα Ιωάννου ή κα Πηνελόπη Χαϊκάλη, Πλατεία Πίνδου 1 & Γούναρη, Πάτρα. Τηλ: 2610 318 573, Fax: 2610 361 517, email:
patra@eede.gr