Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Νέο αθλητικό σωματείο στο Μεσολόγγι

Ένα νέο αθλητικό σωματείο συστήθηκε στο Μεσολόγγι με την επωνυμία "Α.Σ. Μεσολόγγι" με στόχο των ιδρυτικών του μελών η ανάπτυξη τμημάτων για το όσο το δυνατό περισσότερα αθλήματα.
Ήδη έχει συγκροτηθεί τμήμα μπάσκετ που αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Στέλιο εκ των πρωτεργατών της προσπάθειας:
"Με την ίδρυση του Α. Σ. Μεσολόγγι, δεν επιδιώκουμε απλά την δημιουργία ενός ακόμη συλλόγου. Η Ι.Π. Μεσολογγίου άλλωστε σε αυτό το τομέα έχει να επιδείξει ήδη μια πλούσια και αξιοσημείωτη δραστηριότητα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσολόγγι, είναι για μας που πήραμε την πρωτοβουλία της δημιουργίας του, μια προσωπική κατάθεση στην πόλη που αγαπάμε. Είναι η δική μας, ελάχιστη προσφορά στον τόπο και τα νιάτα του.
Μέσα από τα αθλητικά τμήματά του επιδιώκουμε να δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία δημιουργικής ενασχόλησης στα δικά μας παιδιά, κυρίως δε δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας.
Συνοψίζοντας τα παραπάνω, στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ακόμη σημείου αναφοράς αθλητισμού και πολιτισμού στο Μεσολόγγι, την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και θέλουμε να προσφέρουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας ότι καλύτερο μπορούμε.
Για τη σεζόν 2009-2010 έχει ήδη συσταθεί το αθλητικό τμήμα Μπάσκετ Ανδρών, το οποίο θα αγωνισθεί στην Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ".
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο σύλλογο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 6974-354064 (υπεύθυνος επικοινωνίας: Πέτρος Στέλιος).