Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Π. Κουρουμπλής: "Η επανεκλογή μου θεμελιώνεται στην γνήσια εμπιστοσύνη σας και με δεσμεύει να την τιμώ και να τη δικαιώνω καθημερινά"


Γραπτή δήλωση του Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτ/νίας Πάνου Κουρουμπλή για την επανεκλογή του:
"Ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Γιώργο Παπανδρέου, έστειλε μήνυμα ανατροπής και όχι απλής διαχείρισης της εξουσίας.
Οι αξίες και όχι τα αξιώματα, η δημόσια δράση και όχι οι δημόσιες σχέσεις, η σύγκρουση με την πρέζα της δημοσιότητας και τη χυδαιότητα της αλαζονείας, η υποταγή του υπερτροφικού εγώ στο πανανθρώπινο εμείς, θα πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά όλων εκείνων που με εργαλείο τη συλλογικότητα καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της ανεργίας, της κοινωνικής ανασφάλειας και της νέας φτώχειας που τρομοκρατούν τους σημερινούς ανθρώπους.

Αγαπητοί μου φίλοι,

η σχέση μας έρχεται από μακρυά δοκιμασμένη στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, ασυμβίβαστη και ριζοσπαστική.

Το κοινό μας όραμα είναι η οικοδόμηση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους που θα υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων, ιδιαίτερα εκείνων που απειλούνται κάθε φορά από τη νέα φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και το ρατσισμό.

Η επανεκλογή μου θεμελιώνεται στην γνήσια εμπιστοσύνη σας και με δεσμεύει να την τιμώ και να τη δικαιώνω καθημερινά.

Σας ευχαριστώ όλους. Πάντα μαζί!!!"